تلفن :      33529050- 026                 33500468  - 026                          «  روزانه  »                              «  بزرگسالان  »
اطلاعيه ها
لينك هاي مفيد
پيام
معرفي رشته كامپيوتر (چند رسانه اي)

آشنایی بارشته مهارتی تولید چند رسانه ای (گرايش كامپيوتر)

1-محتوای رشته :
رشته تولید چند رسانه ای در زمینه صنعت و گروه کامپیوتر و زیر گروه کامپیوتر(نرم افزار) قرار دارد و شامل شش عنوان درس مهارتی ، رایانه کارمقدماتي ( 450 ساعت و 12 واحد ) ، رایانه کارپيشرفته ( 330 ساعت و 9 واحد ) و طراح گرافیک رایانه ای (230 ساعت و 5/5 واحد و رایانه کار Flash mx(120 ساعت و 5/3 واحد )و رایانه کار تدوین فیلم و صدا SSP(230 ساعت و 5/5 واحد ) و رایانه کار director mx(100 ساعت و 5/2 واحد ) می باشد.

2- توانایی اکتسابی فارغ التحصیلان :
فارغ التحصیلان این رشته بعد از پایان سال دوم قادر می باشند از عهده توانایی شناخت مبانی و مفاهیم کامپیوتر ، کار با سیستم عامل و نرم افزارهای Word ، Excel ، Access ، PowerPoint و Internet برآیند و پس از پایان سال سوم می توانند از عهده پارتیشن بندی دیسک سخت و نصب سیستم عامل ویندوز و کار با Help ویندوز و نرم افزار NU تحت ویندوز ، نوشتن الگوریتم و فلوچارت و کار با نرم افزار Visual Basic و همچنین ارتباطات و معماری اتصالات و امنیت شبکه برآیند و در نهایت با استفاده از امكانات نرم افرارFlash Mx انيميشن دو بعدي بسازند و با امكانات نرم افزارSSPتصاوير ويديويي و اصوات را ويرايش كنند و هم چنين از صفحه هاي مختلف ويندوز و ساير نرم افزارها فيلم برداري كنند.

3- زمینه اشتغال و ادامه تحصیل :
زمینه اشتغال : فارغ التحصیلان این رشته می توانند به صورت فردی یا گروهی و بصورت خود اشتغالی اقدام به تهیه و تولید نرم افزار هاي چند رسا نه اي نمايند و شركتهاي طراحي و ويرايش فيلم و شركتهاي عكاسي ديجيتالي داير نمايند
ادامه تحصیل : در مقطع کاردانی در آموزشکده های فنی و حرفه ای، دانشگاه آزاد ، دانشگاه جامع علمی کاریردی و دانشگاه های غیر انتفاعی در رشته فوق دیپلم نرم افزار ادامه تحصیل داده و سپس با شرکت در آزمون کارشناسی ، ادامه تحصیل خود را تا مقطع کارشناسی و بالاتر ادامه دهند

مهندسی نرم افزاروسخت افزار

طراحی و پیاده سازی پایگاه داده‌‌ها : با توجه به آنچه که یک کارشناس مهندسی نرم افزار در طول تحصیل فرا می‌گیرد ، یک کارشناس ارشد قدرت طراحی و پیاده سازی پایگاه های داده پیچیده تر و دقیق تر با حداقل خطا و همرنگ‌تر با سیستم های روز دنیا را دارا خواهد شد.
مهندسی نرم افزار : به خودی خود معقوله بسیار پیچیده ای در مورد روش‌های مدیریت، طراحی، پیاده سازی و نگهداری برنامه‌ها و پروژه‌های نرم افزاری است و کارشناس ارشد، قدرت کنترل تمام موارد بالا را در برنامه های عظیم نرم افزاری خواهد آموخت.
سیستم های عامل : دانشجویان کارشناسی در طول تحصیل خود به طور تئوری و غیر سنگینی با سیستم‌های عامل و زیر و بم های آنها آشنا می‌شوند حال آنکه کارشناس ارشد مهندسی نرم افزار تا جایی پیش می‌رود که بتواند یک سیستم عامل مستقل و جدید و در عین حال شایسته را پیاده سازی کند.
اتوماسیون اداری : اتوماتیک کردن روند فعالیت‌های یک اداره موسسه یا سازمان به وسیله کامپیوتر.
برنامه نویسی همروند : به وجود آوردن همزمان چند برنامه در کامپیوتر و مدیریت آنها.
الگوریتم‌های موازی : شکستن الگوریتم‌ها به قسمت هایی که میتوانند به صورت همزمان توسط چند پردازنده انجام شوند به منظور افزایش سرعت اجرای الگوریتم.
طراحی و ساخت کامپایلرها : بر خلاف کارشناسان نرم افزار که نسبت به کامپایلرها شناخت پیدا می‌کنند ، کارشناسان ارشد، قدرت طراحی و ساخت این قسمت مهم از دنیای تولید نرم افزار را خواهند آموخت.
شبیه سازی و گرافیک کامپیوتری : هم در معقوله مهندسی نرم افزار طبقه بندی شده و کارشناس ارشد از آموزش‌های قدرتمندی جهت انجام آنها بهره خواهد برد.

زمینه‌های اشتغال :
با توجه به گسترش روزافزون دنیای کامپیوتر امروزه بیش از هر زمان دیگری نیاز به متخصصان کامپیوتر احساس می‌شود. امروزه یک مهندس کامپیوتر اگر علاقمند به کار باشد، هیچ وقت با مشکل بیکاری روبه رو نمی‌شود. به خصوص مهندسین نرم افزار فرصت‌های شغلی بیشتری داشته و برای کارکردن نیاز به امکانات و تجهیزات زیادی ندارند. فرصت‌های شغلی این رشته به حدی گسترده و متعدد است که نه تنها فارغ التحصیلان این رشته به راحتی جذب بازار کار می شوند بلکه دانشجویان دو سال آخر این رشته نیز می توانند وارد بازار کار شده و فعالیت کنند. برای مهندسین سخت افزار هم امکان کار در شرکت‌های تولید کننده قطعات و دستگاه‌ها و مراکز صنعتی - تولیدی بسیار فراهم است و از نظر سطح درآمدی هم با توجه به دانش و پشتکار شخصی در حد قابل قبول و ایده آلی قرار دارند. از طرفی با توجه به استفاده روزافزون از شبکه اینترنت زمینه کار در این موضوع نیز بسیار مهیاست.
بازار کار رشته مهندسی شبکه :
مطالعه و بررسی ابزار مخابراتی مناسب برای انتقال اطلاعات
مطالعه و بررسی سرعت و کیفیت شبکه‌های موجود
ارتقا کیفیت شبکه های موجود
ایجاد شبکه های کامپیوتری
بازار کار رشته مهندسی نرم افزار :
مطالعه، بررسی و امکان سنجی سخت افزار، شبکه و نرم افزار مورد نیاز
فعالیت مستقل برای تولید نرم افزارهای کوچک تا متوسط
بررسی راه‌های مکانیزه کردن فعالیت‌های سازمانی
برنامه نویسی و تولید کد
تست و بررسی برنامه های تولید شده
بازار کار رشته مهندسی سخت افزار :
فعالیت، تحقیق و مطالعه در شرکت های سخت افزاری حاضر که قابلیت مقابله با شرکت های دیگر در سرتاسر نقاط جهان را دارند.
طراحی و پیاده سازی سیستم های کامپیوتری سفارشی
ارتقا کیفیت سخت افزار موجود بوسیله اصلاح های نرم افزاری و سخت افزاری